Save the date: 28 september Huiskamerbijeenkomst in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Strijen – Zet alvast in je agenda: 28 september 2022 in de avond. Want dan organiseren Astrid Butter en Caroline Smeets van GroenLinks een huiskamerbijeenkomst  in Strijen. Dit naar aanleiding van de succesvolle huiskamerbijeenkomst in 2018 (net voor de corona periode).

Nu kan deze bijeenkomst weer een vervolg krijgen en nodigen we iedereen uit die geïnteresseerd is. Van jong tot oud van links tot rechts: iedereen is welkom! Het thema zal zijn: Wonen, Welzijn en Zorg. De visie hierop en de uitwerking ervan staat namelijk in het najaar weer op de agenda van de raad.

Verdere informatie volgt nog maar heb je nu al vragen? Stel ze dan via: [email protected].

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.