Hoeksche Huiskamer in Westmaas voor alle leeftijden!

0
450
Foto Welzijn HW

Dat bleek dinsdag 28 juni, want toen kwamen er leerlingen van het Yuverta Klaaswaal, in het kader van de Duurzaamsheidsdag onverwachts in de Hoeksche Huiskamer van Westmaas op bezoek. Voor de Duurzaamheidsdag hadden zij hun tent opgezet op het grasveld achter de Munnik om van hieruit de bewoners hun hulp aan te bieden bij het verzorgen van hun tuinen en om ledlampen uit te delen.

En om daar hun zelf gebakken pannenkoeken aan de bewoners uit te delen. Omdat op de dinsdag de Hoeksche Huiskamer in de Munnik georganiseerd wordt, werd al snel besloten om ditpannenkoekenfestijn gezamenlijk te doen. Er werden tafels en stoelen bijgeschoven en de leerlingen mengde zich met de bezoekers van de Hoeksche Huiskamer. Er ontstonden, onder het genot van heerlijke pannenkoeken, leuke en bijzondere gesprekken. Er was veel belangstelling voor elkaar. De reacties waren dan ook allemaal erg positief. Zo zei bijvoorbeeld een bezoeker van de Hoeksche Huiskamer: “Ik vind dit geweldig ik geniet hier zo van! Heerlijk die verhalen van die jongeren”.  Dus zeker voor herhaling vatbaar!

Voor meer info over de huiskamers bezoek www.welzijnhw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.