SHO sluit seizoen af en maakt sporters van het jaar bekend.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto SHO

Oud-Beijerland – Op zaterdag 9 juli heeft SHO het seizoen 2021-22 afgesloten. Waarschijnlijk is het niet eerder voorgekomen dat, wat vroeger de ”Sportmanavond heette”, op een zo laat tijdstip werd gehouden. Feitelijk is het nieuwe seizoen -dat loopt van 1 juli t/m 30 juni- alweer ruim een week oud!


De middag werd begonnen met het huldigen van alle SHO-teams die kampioen waren geworden. Daarna gevolgd door een seniorentoernooi.

Aan het einde van de middag, begin van de avond konden vervolgens de sporters van het jaar worden bekend gemaakt en (voor zij die aanwezig waren) gehuldigd worden.

SHO Vrouwen 1: Isa van Horssen
SHO Veteranen: Thomas Mulholland
SHO 10: Corno in ‘t Veld
SHO 9: Jesper Kros
SHO 8: Dick Batenburg
SHO 7: Pieter Steenhoven
SHO 6: Het hele team!
SHO 4: Nick Jonkman
SHO 3/5: Trainer Dick Schutter
SHO O23: Jesse Vermaat
SHO 2: Job van der Meijde
SHO 1: Danny Kerpel

In de 26 competitiewedstrijden (2340 minuten) stond Danny (25, foto) van alle spelers met 2207 minuten het langst in het veld. Door een dubbele gele kaart in de thuiswedstrijd tegen Oranje Wit (27 november, 2-4) waarin hij wel de openingsgoal maakte miste hij alleen, na de lockdown van eind vorig jaar, de eerste wedstrijd van 2022 XerxesDZB – SHO (2-0). Verder had hij in alle overige wedstrijden een basisplaats. Sinds zijn terugkeer in 2018 van Spijkenisse naar SHO speelde de centrumverdediger in vier seizoenen 64 competitie- en 11 districtsbekerwedstrijden in het wit/zwart. Zonder corona-onderbrekingen had hij al dik over de magische 100 wedstrijden kunnen zitten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren