GOLF OPEN 9 september 2022 in Numansdorp ter bate van Stichting Jarige Job

0
217
Foto Archief

Op vrijdag 9 september 2022 organiseren drie Rotaryclubs het jaarlijks golfevenement; ‘9e Golfbenefiet Rotaryclubs Hoeksche Waard / Binnenmaas / Zwijndrecht Golf Open’ op de 18 holesbaan van GC Cromstrijen (te Numansdorp)

Rotary steunt vele goede doelen. Dit jaar is ervoor gekozen om de opbrengst van dit Golfbenefiet te schenken aan Stichting Jarige Jop.

Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers zodat het weer een leuke dag kan worden. Na het Golfbenefiet kan men deelnemen aan een gezellige maaltijd met de prijsuitreiking. Na afloop vindt er een veiling plaats welke elk jaar weer een gezellige happening is.

Het Golfbenefiet wordt georganiseerd door drie Rotaryclubs, maar iedereen mag deelnemen.

Om het voor de partners van de golfers die (nog) niet golfen, aantrekkelijk te maken, is er bij voldoende belangstelling een mogelijkheid om deel te nemen aan een Golfclinic.

  • Starttijd Shotgun: 12.30 uur
  • U kunt zich opgeven via e-mail: [email protected]
  • Website: https://www.rotary.nl/hoekschewaard/activiteiten/rchw-golfevenement-9-september-2022/
  • Facebook: @RotaryClubHoekscheWaard

Ieder kind verdient een verjaardag! In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Om Stichting Jarige Job te ondersteunen hopen we met deze golfbenefiet zoveel mogelijk geld in te zamelen met als doel zoveel mogelijk kinderen in de Hoeksche Waard en Zwijndrecht een fijne verjaardag te geven. 

Door deel te nemen aan deze Golfbenefiet draagt u bij aan dit mooie doel en krijgt u er een
gezellige sportieve dag voor terug! Iedereen kan op ons golftoernooi inschrijven via https://www.rotary.nl/hoekschewaard/activiteiten/rchw-golfevenement-9-september-2022/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.