Benefietconcert in de Dorpskerk van Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

Op vrijdagavond 16 september a.s. vindt er een benefietconcert in de Dorpskerk van Westmaas plaats, dat wordt georganiseerd door de Vrienden van de Dorpskerk van Westmaas. Dan treedt Marije van Rijn op. Marije is een veelzijdige songwriter, zangeres en pianist. Ze schrijft liedjes waarin ze haar voorliefde voor pop, folk en jazz samen laat vloeien met haar achtergrond als klassiek pianist.

Met haar band Scarlet Mae bracht ze twee platen uit en toerde ze langs vele podia in binnen- en buitenland. Ze speelde op plekken als Paradiso, Eurosonic/Noorderslag, De Doelen en festival The Great Escape (UK). Haar muziek werd lovend ontvangen door de pers en veelvuldig op de radio gedraaid.

Het concert begint om 20.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website www.vriendendorpskerkwestmaas.nl. Na overmaking van de entreeprijs van € 10,00 per persoon ben u aangemeld. Meld u snel aan want de capaciteit van de kerk kent grenzen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren