Echtpaar van Brakel – van Leenen uit Zuid-Beijerland 65 jaar getrouwd

0
1223
Jan en Truus van Brakel en locoburgemeester Joanne Blaak-van de Lagemaat - Foto Gemeente HW

Vandaag maandag 8 augustus, zijn de heer J. (Jan) van Brakel (88) en mevrouw G.A. (Truus) van Brakel-van Leenen (82) uit Zuid-Beijerland 65 jaar getrouwd. Locoburgemeester Joanne Blaak-van de Lagemaat ging vandaag bij het echtpaar op bezoek en en feliciteerde hen namens het gemeentebestuur. Speciaal voor deze gelegenheid bracht ze een boeket bloemen en het ingelijste gedicht ‘Tweezaamheid’ van de dichter van de Hoeksche Waard Rick Jan Hitzerd mee.

Jan is geboren in Zuid-Beijerland. Hij heeft lange tijd bij Bosman Watermanagement gewerkt als machinebankwerker. Truus is geboren in Goudswaard. Zij heeft altijd voor het gezin gezorgd.

Voetbalfan en lid van koor Pop-Up

De bruidegom is voetbalfan en kijkt graag voetbalwedstrijden op tv. Mevrouw is een enthousiast lid van koor Pop-Up uit Oud-Beijerland. Tijdens de coronaperiode heeft ze de wekelijkse repetities met het koor enorm gemist, maar de afgelopen tijd waren er gelukkig weer optredens in Rotterdam, Middelburg en Oud-Beijerland.

Het bruidspaar heeft 1 zoon en 2 dochters, 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.