Heel september gratis Kyokushin karate trainen in Westmaas

0
614
Sjaak van der Velde - Foto PR

Westmaas – Het nieuwe karate seizoen start weer en dan mag het grote publiek, 6 t/m 66 jaar, we bestaan 1 september 27 jaar en U kunt daarom de hele maand september gratis meetrainen als kennismaking met deze harde doch faire verdedigingssport. Het kyokushin karate staat voor ; Discipline, Doorzetten, Respect, Zelfvertrouwen en Weerbaarheid. Zeer geschikt voor kleine kinderen en vrouwen om wat meer zelfvertrouwen en weerbaarheid op te doen.

Trainingslocatie’s zijn : Westmaas, Barendrecht en Rotterdam Deze aanbieding geld uitsluitend voor nieuwe leden. Trainingen zullen onder leiding staan van de Japans gediplomeerde shihan : Sjaak van de Velde 7e Dan en sensei Leo van Vliet 1e Dan. Maak een afspraak bij shihan Sjaak van de Velde. Info : 0619-434897 of [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.