Heel september gratis Kyokushin karate trainen in Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Sjaak van der Velde - Foto PR

Westmaas – Het nieuwe karate seizoen start weer en dan mag het grote publiek, 6 t/m 66 jaar, we bestaan 1 september 27 jaar en U kunt daarom de hele maand september gratis meetrainen als kennismaking met deze harde doch faire verdedigingssport. Het kyokushin karate staat voor ; Discipline, Doorzetten, Respect, Zelfvertrouwen en Weerbaarheid. Zeer geschikt voor kleine kinderen en vrouwen om wat meer zelfvertrouwen en weerbaarheid op te doen.

Trainingslocatie’s zijn : Westmaas, Barendrecht en Rotterdam Deze aanbieding geld uitsluitend voor nieuwe leden. Trainingen zullen onder leiding staan van de Japans gediplomeerde shihan : Sjaak van de Velde 7e Dan en sensei Leo van Vliet 1e Dan. Maak een afspraak bij shihan Sjaak van de Velde. Info : 0619-434897 of [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page