Rijbewijskeuringen Numansdorp in dorpskerk de Voorhof

0
540
Foto PR

Senioren 75+ die gekeurd moeten worden om te mogen blijven rijden kunnen op de locatie ‘de Voorhof’ te Numansdorp terecht. De keurarts is twee keer per maand op de locatie aanwezig. Eerst volgende keurdata zijn 20 augustus en 3 september. De keuringen gaan op afspraak. U kunt bellen met 085 0607065 of direct online een keurafspraak maken: www.voor-keur.nl.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 70,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 4 maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring online bij het CBR. Let op dat u niet een ‘pre-check’ koopt bij misleidende websites, zij rekenen daar geld voor terwijl een pre-check niet nodig is. Op deze locatie maakt de arts uiteraard gebruik van het digitale platform Zorgdomein, waardoor uw formulier direct digitaal naar het CBR wordt verzonden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.