Afval of een gratis bankstel in de polder?

Arie Pieters
2 Min Read
Deze zomer is op meerdere plekken afval gedumpt in de regio. Iets dat inmiddels een vaker terugkerend ritueel dreigt te worden - Foto Arie Pieters

Deze zomer is op meerdere plekken afval gedumpt in de regio. Iets dat inmiddels een vaker terugkerend ritueel dreigt te worden. Maar het gaat lang niet altijd om een stapel oude autobanden, een oude koelkast of een paar fietsen die veel betere tijden heeft gekend.

In de omgeving van Mookhoek dook namelijk een heel bijzonderen combinatie op in de buurt van een mestdepot. Een compleet lederen bankstel. Het is keurig opgestapeld op een oud aanhangwagentje. Dat zelf overigens ook op zijn laatste benen lijkt te lopen. Volgens buurtbewoners staat het geheel inmiddels al bijna een maand bij het mestdepot en kijkt er niemand meer naar om. ‘Eerst zat er ook nog een kenteken op het wagentje, maar dat is ondertussen verdwenen. Mogelijk waren ze vergeten om dat er meteen af te halen’, aldus een buurtbewoonster. Rest de vraag of we te maken hebben met een gedumpt bankstel of dat iemand het beschikbaar heeft gesteld voor een eerlijke vinder?

Na twee hoosbuien van deze week moet die dan wel rekening met de nodige waterschade aan de donkerrode zitcombinatie. De aanhangwagen heeft met het vervoeren van dit bankstel ook zijn voorlaatste reis gemaakt. De volgende is waarschijnlijk naar de sloper. Men heeft inmiddels de gemeente op de hoogte gebracht van het gedumpte bankstel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren