Bijeenkomst over gezondheid en sport

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op woensdag 14 september organiseren gemeente Hoeksche Waard, Sportraad Hoeksche Waard en Hoeksche Waard Actief een bijeenkomst over sport en gezondheid. 

Als ouder vind je het natuurlijk belangrijk dat je kinderen opgroeien in een gezonde omgeving waar ze niet in aanraking komen met bijvoorbeeld roken, slechte voeding of overmatig alcoholgebruik. Want, voorbeeld doet volgen. 

Wist je dat de sportclub van jouw kind hier een belangrijke rol in speelt? Ze zorgen namelijk al voor beweging en plezier. Leer in deze bijeenkomst meer over de onderwerpen voeding, alcohol en roken en hoe jij de sportclub kunt helpen om nóg gezonder te worden. De avond wordt geopend met wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat. Kinderarts Nico van der Lely vertelt meer over de invloed van alcohol op jongeren, en het recente onderzoek van de GGD ZHZ hierover komt aan bod. Ook kunnen deelnemers meedenken over het nieuwe alcoholbeleid en met de name de openings-en schenktijden voor sportkantines. 

Praktische informatie 

  • 🗓 woensdag 14 september 
  • 🕰 19.00 – 21.00 uur. De inloop is vanaf 18.45 uur. 
  • Tennisvereniging Numansdorp (Meestooflaan 1, Numansdorp). 

Kom je ook? 

Aanmelden kan via [email protected] Ken je nog andere sporters of sportouders voor wie dit interessant is? Deel de uitnodiging gerust met hen. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren