Bakkerij Voordijk viert 125 jarig bestaan!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW
Het is een bijzondere dag voor Bakkerij Voordijk in Oud-Beijerland. Op 24 augustus 1897 begon Goris Voordijk als ‘Brood- Beschuit en Kleingoed- bakker’. Dat is vandaag op de kop af 125 jaar geleden.

Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum geeft Bakkerij Voordijk een magazine uit als cadeautje voor klanten en relaties. Namens Gemeente Hoeksche Waard mocht wethouder Paul Boogaard het eerste exemplaar in ontvangst nemen uit handen van huidig eigenaar Kees Voordijk. Kees trad in 1998 in de voetsporen van vader Gerlé sr. Sinds 2020 is Gerlé jr. alweer de 8e generatie die werkzaam is in wereld van brood en banket.
 
De ontwikkelingen binnen dit Hoeksche Waardse familiebedrijf staan zeker niet stil. Zo worden naast de verkoop in de winkel op de Molendijk van onder andere de beroemde tompoucen, bolussen en oliebollen tegenwoordig ook supermarkten in verschillende dorpen in de Hoeksche Waard beleverd.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren