Update: Vrachtwagen van dijk gereden in Nieuw-Beijerland meerdere gewonden en doden

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Hulpverleners aan Zuidzijdsedijk in Nieuw-Beijerland .- Foto Rik Bos

In Nieuw Beijerland is zojuist een vrachtwagen aan de Zuidzijdsedijk. van de dijk gereden. Daarbij zijn meerder mensen gewond geraakt en tevens ook meerdere personen overleden

Bij het incident zijn meerdere dodelijke slachtoffers gevallen. Het onderzoek is in volle gang. Op het moment van de aanrijding was er een buurt barbecue waar veel mensen aanwezig waren.
 
20.33 uur Politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelbus met open laadbak die op de kruising Zuidzijdsedijk-Langeweg heeft gestaan.
Tips? Bel nu 112 https://www.burgernet.nl/burgernet/3380263
 
(20:16 uur) Bij het incident in Nieuw-Beijerland (Zuidzijde: Kruising Langeweg-Zuidzijdsedijk) zijn meerdere dodelijke slachtoffers en meerdere gewonden gevallen. De hulpverlening en het onderzoek naar de toedracht van het incident zijn in volle gang. Burgemeester Aptroot is net aangekomen op de plek van het incident. Locoburgemeester Paul Boogaard was al eerder ter plekke.
 

 
Op beelden is te zien dat het ongeval een flinke ravage heeft aangericht.
 

Update 19.28

We zijn met heel veel hulpverleners aan het werk bij het incident aan de #Zuidzijdsedijk in Nieuw-Beijerland. Meerdere slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De toedracht van het incident is net als de hulpverlening in volle gang laat de politie weten.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren