Voor het eerst een Esports Event in de Hoeksche Waard!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto HW Actief

Als start van de Nationale Sportweek organiseert Hoeksche Waard Actief i.s.m. Zomerplein Huiskamer van de Wijk het eerste Esports Event in Puttershoek. Er is aanbod voor jong en oud.

De Nationale Sportweek vindt plaats van 16 t/m 25 september. Heel Nederland staat in het teken van sport en bewegen. Hoeksche Waard Actief organiseert ook allerlei activiteiten tijdens de Nationale Sportweek. Zo trappen ze op vrijdag 16 september af met een Esports Event in Puttershoek. De samenwerking is gezocht met Zomerplein Huiskamer van de Wijk om zowel jong als oud in beweging te brengen.

In de ochtend kunnen de senioren aan de slag. Er is een interactieve sportmuur met diverse spellen en VR brillen zijn om uit te proberen.In de middag is er een programma voor BSO’s en scholen, waarbij aan het eind van de middag afgesloten wordt met een open inloop voor jong en oud. Dit is van 15.30-17.00 uur.

Iedereen is van harte uitgenodigd om gratis mee te komen doen met de verschillende Esports activiteiten. Zie www.hoekschewaardactief.nl voor het complete programma deze dag.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren