Zinkweg ruim langs DRL

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

In Rotterdam wist Zinkwegse Boys een 1-6 uitoverwinning te boeken in de leeuwenkuil tegen DRL.

De Boys leverden een puike 1e helft af. Trainer van Dam koos vandaag voorin voor de sluwheid van aanspeelpunt Mike Fiere met de snelheid daar omheen van Matthew Verheul. Met Kevin Brasser op 10 die vervolgens weer in de rug gedekt werd door Niels Nederlof en Justin de Lange was ZWB de baas op het veld. Al snel volgde een afgemeten pass van Mike Fiere op Kevin Brasser. De laatste rondde strak af, 0-1. Hierna volgde een mooie voorzet van Richie Wahlbrinck op Fiere die met een bekeken lob de score verdubbelde. Hierna liet Matthew Verheul zich 2 keer op rij gelden. Uit een corner kreeg hij de bal rand 16 meter aangespeeld en vervolgens leverde hij een machtige kanonskogel af, 0-3. Met zijn snelheid brak Verheul daarna op slag van rust door en  zette de 0-4 ruststand op het scorebord.

Na de thee voerde ZWB-trainer Peter van Dam een vijftal wissels door. DRL kwam beter in zijn spel en wist eerst de eer te redden waarna Lars Stolk en Marnix de Koning de eindstand nog naar 1-6 wisten te tillen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren