Bijeenkomst Café Gezien Hoeksche Waard over Alcohol en Drugs

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN HW voor staat! Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN HW bijeenkomsten, waar dmv lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Laagdrempelig, positief, gezellig, met humor: het Café wil een plek zijn waar mensen elkaar treffen, praten over wat hen bezighoudt, ouders elkaar vinden, mensen steun en begrip vinden, bezoekers van elkaar leren, enz. Bent u (groot)ouder, medeopvoeder, begeleider, jeugdprofessional of leerkracht en heeft u interesse in een thema, dan bent u van harte welkom!

Nieuwe bijeenkomst: Alcohol en drugs.

Op dinsdagavond 4 oktober 2022 vanaf 19:30 tot ong. 22:00 vindt er een bijeenkomst plaats met het thema: ‘Alcohol en drugs’ in de Huiskamer van de Open Hof, W. van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland.

Het brein van een kind ontwikkelt zich ongeveer tot het 25ste levensjaar. In verschillende fases komen kinderen allerlei verleidingen tegen. Op de basisschool komen zij vaak al in aanraking met Social Media en op de middelbare school ook met alcohol en/of drugs. Hoe gaat u als ouders het gesprek hierover aan? Hoe blijft u naast uw kind staan terwijl u ook grenzen stelt? In samenwerking met YOUZ, de GGD wordt u op deze avond meegenomen in alle trends, cijfers en ontwikkelingen op het gebied van verleidingen en experimenteren. U gaat naar huis met concrete handvatten

Interesse of nieuwsgierig geworden?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het volgende e-mailadres: [email protected]

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen?

U kunt zich wenden tot Diana Kievit via bovengenoemd e-mailadres. Voor meer informatie: volg Café GEZIeN HW op Facebook en Instagram: @cafegezienhw


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.