N487 – werkzaamheden rotonde en fietspad van 16 tot 19 september

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Provincie Zuid-Holland vervangt de kruising tussen de westelijke op- en afrit van de A29 en de N487 door een rotonde. De noordelijke parallelweg wordt een fietspad. Hierdoor verbetert de verkeerssituatie.

Verkeershinder en omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt het wegverkeer omgeleid via alternatieve routes. De afsluitingen en de omleidingen verschillen per weekend.

Vrijdag 16 september 20:00 uur – maandag 19 september 06:00 uur

  • N487 en afrit 22 afgesloten: gedurende dit weekend is de N487 afgesloten voor het verkeer. Ook is de afrit 22 Numansdorp vanuit de richting Rotterdam afgesloten.
  • Fietspad gereed: in het tweede weekend kunnen fietsers, bromfietsers, hulpdiensten en landbouwvoertuigen gebruik maken van het nieuwe fietspad. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.
  • Omleidingen: dit weekend zijn er meerdere omleidingen. Van en naar Zuid-Beijerland is er een omleiding via de Ronduitweg, klein Zuidbeijerlandseweg, Langeweg en de N217 en vice versa. Van en naar Numansdorp is er een omleiding via de N488, N489 en N217 en vice versa. Zie omleidingskaartje.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren