SSS bekert verder na winst op LMO

SSS kon zaterdagmiddag volstaan met een gelijkspel en zelfs wellicht met een kleine nederlaag om als poulewinnaar door te bekeren.

Het leek er even op dat het laatst geschetste scenario zich zou afspelen nadat LMO in de 11e minuut SSS op achterstand zette. SSS moest derhalve in de achtervolging om de stand weer gelijk te kunnen trekken. Dit duurde tot de 45e minuut. Nick Rorijs kwam oog in oog met de keeper van LMO en zag in zijn ooghoek Antonie Robalo Monteiro meelopen. Rorijs gaf de bal eenvoudig opzij waarna Monteiro de 1-1 kon laten aantekenen.

Al snel in de 2e helft kwam SSS op een 2-1 voorsprong door Nick Rorijs. Het afjagen van de keeper werd beloond. De LMO doelman schoot de bal tegen Nick Rorijs waardoor de bal het doel van LMO in rolde.

Diezelfde Nick Rorijs zorgde na ruim een kwartier in de tweede helft voor een veilige marge en maakt de 3-1.

Een paar minuten voor tijd krijgt LMO nog een strafschop doordat keeper Cas Abbas een speler binnen de 16 minuten onreglementair afstopt. De strafschop werd benut en zo werd de stand op 3-2 gebracht.

Nadat Jaimy Hamerslag met zijn 2e gele kaart diende in te rukken moest SSS nog een paar minuten de voorsprong verdedigen.

Na het laatste fluitsignaal mocht SSS zich als poulewinner kronen en zich gaan opmaken voor knock-out fase.

Zaterdag gaat SSS beginnen aan de competitie in Regio Zuid I. In Zwijndrecht wordt tegen ZBC’97 om 14.30 uur afgetrapt.