VVD Hoeksche Waard organiseert een Lagerhuisdebat in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
VVD Hoeksche Waard toont initiatief om erachter te komen wat er binnen de Hoeksche Waard speelt .Tijdens de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 heeft de VVD Hoeksche Waard huis-aan- -huisgesprekken gevoerd met mensen in de wijken. Met deze gesprekken met burgers aan de deur kwam naar voren dat het een goed inzicht geeft wat er echt speelt in de buurt en dorp. Deze gesprekken werden door de meeste inwoners van de Hoeksche Waard ook zeer gewaardeerd.

De VVD Hoeksche Waard wil niet alleen tijdens verkiezingen maar juist ook structureel dichter bij de mensen en bedrijven in de Hoeksche waard staan. Daarom organiseert VVD HW op donderdag 29 September een Lagerhuis debat in het dorpshuis Streona aan het Stockholmplein 6 te Strijen. De zaal is open vanaf 19:30 uur en het begint om 20:00 uur.
“We willen graag met iedereen in debat en niet alleen met VVD’ers” aldus bestuurslid Ivo van Boven. “Iedereen die zijn of haar mening in de opzet en dynamiek van een Lagerhuis debat wil delen is welkom.” De thema’s waarover gedebatteerd zal worden zijn in willekeurige volgorde: wonen, mobiliteit, zorg, veiligheid en duurzaamheid. 

Omdat de zaal zijn ruimtebeperkingen kent, worden geïnteresseerden verzocht zich wel vooraf aan te melden als deelnemer door een mail te sturen naar [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page