Campagne ‘Kies een Club’ van start!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Aan de start van het nieuwe sport- en cultuurseizoen lanceert het Jeugdfonds Sport & Cultuur de campagne ‘Kies een club’. Nu alle sport- en cultuurclubs weer open zijn, willen het jeugdfonds en de gemeente zoveel mogelijk kinderen de kans geven lid te worden van een club.

Met de campagne vragen het Jeugdfonds en de gemeente aandacht voor de mogelijkheid om het lidmaatschap of de contributie te betalen voor gezinnen die dit zelf niet kunnen. Door de aanhoudende inflatie en dalende koopkracht raken steeds meer gezinnen in financiële problemen en hebben zij moeite om de sport- of cultuurclub van hun kinderen te betalen.

Door via ‘Kies een club’ contact met het Jeugdfonds op te nemen, brengen zij deze ouders in contact met een intermediair (zoals leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam) die een sport- of cultuuraanvraag kan doen bij de gemeente. Kijk op de website Kies een club of bel naar 088 – 880 08 88 voor meer informatie en de aanmeldmogelijkheden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.