Burendag in de Gravin was een daverend succes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

In Seniorencomplex de Gravin in Oud Beijerland met zo’n 200 appartementen is de landelijke Burendag groots gevierd.

Met Live Muziek van Sanne en Nina, diverse kraampjes van de Schilders, klaverjas, schaak, sjoel, biljartclub enz., waar men diverse restaurant bonnen kon winnen, en de op 20 augustus pas geopende bibliotheek was zeker het stralende middelpunt.

De dagbesteding Zuidwester “de Buren” had de deuren geopend en verkochten hun zelfgemaakte spulletjes, en voor een drankje en een hapje kon met terecht in het restaurant “in de buurt. Al met al was deze dag een daverend succes, wat volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.