Kick-off weekend Plonsgroep HW op 22 en 23 oktober

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto Plonsgroep HW

Wegens de toenemende belangstelling voor kou en ademhaling organiseert de Plonsgroep HW op 22 en 23 oktober een Kick-off weekend.  De eerste dip van het seizoen is op zondag 23 oktober (gratis) en we organiseren voorafgaand – op zaterdag 22 oktober – een workshop die aansluit op het dippen in de Binnenmaas.

ZATERDAG 22 OKTOBER – BOOST JE IMMUUNSYSTEEM!
WORKSHOP ADEMEN EN KOUDETRAINING

Van 10.00 tot ca. 12.30 uur
Heb je interesse in hoe je door middel van je ademhaling en koudetraining je immuunsysteem kan verbeteren? Of wil je graag een keer dippen in koud water? Het begin van de herfst is hét moment om te starten! In deze workshop maak je kennis met de ademhalingstechniek die is gebaseerd op de Wim Hof methode. Na de introductie starten we met een ademsessie en sluiten we af met een (vrijwillige) dip in de Binnenmaas. Er is plaats voor 6 personen, zodat we iedereen kunnen begeleiden. Chantal van Asperen (Chantal Werkt) vanuit haar expertise als ademcoach en Wendy vanuit haar ervaring als lifestyle coach (Mindful by Wendy). De locatie voor deze workshop aan de Binnenmaas is uniek.
  • Prijs: € 45 incl. koffie / thee.
  • Max. 6 personen.
Interesse? Geef je op bij Wendy Levering (Mindful by Wendy): 06-23534776 of Chantal van Asperen (Chantal Werkt): 06-10922899.
Mailen kan ook naar: [email protected]
 
ZONDAG 23 OKTOBER – KICK-OFF PLONSGROEP HW MET DIPPEN IN DE BINNENMAAS 
 
Vorig jaar zijn Wendy Levering (lifestyle coach) van “Mindful by Wendy” en Chantal van Asperen (ademcoach) van “Chantal Werkt” gestart met Plonsgroep HW. We begonnen met een kleine groep en inmiddels is onze Facebook community enorm gegroeid tot meer dan 50 personen; los van mensen zonder Facebook die in de herfst en winter wekelijks aansluiten.
 
Zondag 23 oktober starten we weer met het dipseizoen en de verwachting is een hoge opkomst. In oktober starten heeft natuurlijk als voordeel dat het water nog niet heel erg koud is. 
De winst van koudetraining en ademhaling is geweldig en het is fantastisch om mee te maken hoeveel mensen hier wekelijks blij van worden. Even is er niets anders dan een saamhorigheid en doet niets anders er mee toe. We beginnen met een warming up gevolgd door een kleine meditatie waarna we met elkaar het koude water in gaan. Na afloop drinken we thee en praten we nog even na. Daarna gaat ieder zijn / haar weg met een fris lijf en vrije geest :-).
 
  • Locatie: Strandje van Westmaas 
  • Wanneer: wekelijks op zondag om 10.00 uur.
  • Toegang: iedereen is welkom!
 
Iedereen is welkom. Wil je meedoen? Meld je van te voren aan, zodat we je kunnen helpen bij de voorbereiding. Dit kan door je aan te sluiten bij FB groep: Plonsgroep HW of door contact op te nemen met Wendy Levering: 06-23534776 of Chantal van Asperen: 06-10922899. 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren