Thema-avonden Evolutieleer & Geloof in de Evangelische Kerk Ezra

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
‘s-Gravendeel – In een poging zijn ouders er vroeger van te overtuigen dat God niet bestaat, heeft John Kraijo zich verdiept in de evolutieleer ten opzichte van de creatieleer.  Op maandag 10, 17 en 31 oktober legt hij dit voor veel mensen ingewikkelde thema op een begrijpelijke manier uit. Al jaren beheersen discussies hierover het nieuws en roept het bij veel (ook christelijke) mensen regelmatig vragen op. 
 

We benaderen deze thema-avonden wetenschappelijk en beginnen vanuit het grotere geheel van het universum tot aan het moment waar we nu zijn, anno 2022. Onderwerpen als dinosaurussen, leeftijd van de aarde, sterrenstelsels, kometen, 6-daagse schepping, het ontstaan van de mens en nog veel meer komen zeker aan bod. 

De avonden zijn gratis en starten om 19.30 uur (geschatte duur per avond 1-1,5 uur). Aanmelden is niet nodig. 
Locatie: Evangelische Kerk Ezra, Nestpad 9, 3291 AD ‘s-Gravendeel

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page