Leer goede foto’s maken met een telefoon of tablet

0
191
Foto Pixabay

Heinenoord  – Voor het maken van mooie foto’s is echt geen dure camera nodig! Ook met een telefoon of tablet kunnen goede foto’s worden gemaakt. Daarom is er op donderdag 27 oktober een workshop fotograferen met telefoon of tablet in Bibliotheek Heinenoord.  

Kinderen tussen de 8 en 13 jaar leren alles over licht en compositie. Ze bepalen eerst wat een goede foto is: wat werkt wel en wat niet? Hoe komt dat precies? Daarna gaan ze zelf aan de slag. Als het weer meezit, wordt de nieuwe kennis gelijk buiten in praktijk gebracht. Een eigen telefoon of tablet in bezit? Neem deze dan mee. Voor kinderen die zelf geen telefoon of tablet hebben, zijn een aantal leen-apparaten beschikbaar.

De workshop is op donderdag 27 oktober van 13:30 tot 15:00 uur in de bibliotheek van Heinenoord. De kosten hiervoor zijn € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement), € 6,00 (niet-leden). Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan nog veel meer leuke activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.