Nieuw menu en nieuwe huisstijl Premium Sushi in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Sinds kort hebben wij ons menu aangepast en de special rolls nog specialer gemaakt. Hiernaast hebben wij ook extra poke-bowls aan ons menu toegevoegd. Aarzel niet en probeer ze allemaal om zo jouw (nieuwe) favoriet te vinden.

Omdat het vernieuwde menu zo goed werd ontvangen hebben wij natuurlijk een bijpassende actie. Bij de nieuwe actie geven wij 15% procent korting op de special rolls. Gebruik code: 15OFF om hier gebruik van te maken.

Ook is de winnaar van een jaar gratis sushi bekend en al gebeld. Hier zullen wij op onze sociale media binnenkort meer informatie geven.

Verder hebben sommige van jullie het al gemerkt dat wij een nieuwe logo en huisstijl aan het creëren zijn. Hier zijn wij zelf heel enthousiast over. Naast deze veranderingen zullen er binnenkort nog meer volgen dus hou ons goed in de gaten.

Bezorggebied:

Wij bezorgen nu in: Oud-Beijerland, Klaaswaal, Numansdorp, Maasdam, Westmaas, Mijnsheerenland, Strijen, Puttershoek en Heinenoord


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren