Van vrijdag 2 tot maandag 5 december weekend afsluitingen en omleidingen Polderweg/N217/rotonde N491

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De N217 wordt op 2 plaatsen aangepast om ervoor te zorgen dat het verkeer tijdens de renovatie van de Heinenoordtunnel in 2023 en 2024 kan blijven rijden. De rotonde bij ’s-Gravendeel is opgewaardeerd tot een turborotonde en de kruising bij de Polderweg/N217 krijgt extra opstelstroken en verkeerslichten. Hou voor de laatste info Hoeksche Waard Onderweg in de gaten!

Weekendafsluiting vrijdag 2 tot maandag 5 december kruising Polderweg/N217

Factsheet weekendafsluiting

In het weekend van vrijdag 2 tot maandag 5 december is de kruising Polderweg/N217 wegens wegwerkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. Dit duurt van vrijdag 2 december 21.00 uur tot maandag 5 december 6.00 uur ’s ochtends. Zowel de kruising als bovenstaande wegen zijn dan afgesloten.

Hoe lopen de omleidingsroutes?

De routes zijn als volgt:
• Komend vanaf de A16 en Kiltunnel? Rij dan om via de A16, A15 en A29.
• Komend vanuit de richting Oud-Beijerland kunt u via de A29, A15 en A16.

De routes zijn met wegbewijzeringsborden aangegeven vanaf de invalswegen vanaf de snelwegen A16, A15 en A29. Kijk voor meer informatie op de website N217.

Weekendafsluiting vrijdag 2 tot maandag 5 december N217 tussen rotonde Sportlaan en rotonde N491

Tegelijkertijd wordt er aan de N217 gewerkt ter hoogte van het viaduct over de Boezemvliet in Maasdam. Dit duurt ook van vrijdag 2 december 21.00 uur tot maandag 5 december 6.00 uur ’s ochtends. Automobilisten kunnen tussen de rotonde Sportlaan en rotonde N217/N491 (’s-Gravendeelseweg/Trambaan) via de parallelweg, van en naar Puttershoek komen. Fietsers mogen dan niet over de parallelweg omdat dat te veel risico vormt. Zij worden door Maasdam omgeleid via de Sportlaan, de Lageweg en de ’s-Gravendeelseweg.

Bussen rijden alternatieve route

Het openbaar vervoer rijdt tijdens deze weekendafsluiting volgens dienstregeling. Bussen rijden wel via een alternatieve route, dus houdt u rekening met kleine vertragingen. Kijk voor meer informatie op de website van Connexxion.

Heeft u vragen?

Stuur een e-mail naar [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.