IJsclub De Noorman uit Goudswaard twee jubilarissen rijker

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto (van rechts naar links): wethouder Paul Boogaard, Peter van der Hoek, Dick Boer (voorzitter IJsclub De Noorman), Bert Groeneweg (penningmeester Dorpsvereniging de Coorndijk), Johan Huijzers, Jolenta van der Sijde (secretaris Dorpsvereniging de Coorndijk)

Goudswaard – Tijdens de drukbezochte jaarvergadering in het eigen clubgebouw aan de Achterweg werden Johan Huijzers en Peter van der Hoek in de bloemen gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet als bestuurslid van IJsclub De Noorman uit Goudswaard. Sportwethouder Paul Boogaard was ook aanwezig om de jubilarissen te feliciteren.

Van der Hoek viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als secretaris, Huijzers zit zelfs al 26 in het bestuur maar kon door de coronaperiode niet eerder worden gehuldigd. Naast een toespraak van voorzitter Dick Boer kregen beide jubilarissen ook warme woorden van Bert Groeneweg namens Dorpsvereniging de Coorndijk. Hij prees de fijne samenwerking tussen de twee verenigingen: “Onze verenigingen bundelen de krachten voor Goudswaard. Denk daarbij aan de gezamenlijke organisatie van de jaarlijkse wandeldriedaagse.” Wethouder Paul Boogaard wees in zijn toespraak op het belang van verenigingen en vrijwilligers voor de leefbaarheid van de dorpen in zijn gemeente: “In Goudswaard heerst nog een echte dorpse sfeer, de saamhorigheid onder de inwoners is groot.

In de Hoeksche Waard zorgen we nog echt voor elkaar en dit dorp is daar misschien wel één van de beste voorbeelden van. Verenigingen en vrijwilligers zijn echt het cement van de samenleving en die samenleving kan niet zonder mensen als Peter van der Hoek en Johan Huijzers.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.