Gratis wildproeverij bij TotalisNaturales

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Strijen – Op zaterdag 10 december kun je van 11 uur tot 15 uur gratis wildproducten komen proeven bij TotalisNaturales aan de Oudendijk 47 in Strijen.

Zoals je misschien inmiddels van ons gewend bent gaan wij ook in deze keer in de decembermaand extra aandacht besteden aan de mooie streekproducten die wij in onze winkel hebben.

Op 10 december openen wij onze deuren van 11.00 uur tot 15.00 uur en kun je gratis wildproducten proeven die wij speciaal voor jou bereid en geselecteerd hebben. Gerookte ganzenborst of wilde gans paté, wilde gans stoof of hazenpeper, allemaal even lekker. Zeker met de feestdagen.

Ben je benieuwd hoe dit smaakt? Kom dan langs en probeer het.

Wilde ganzenstoof is vervolgens als pakket met alle ingrediënten verkrijgbaar, zodat je het zelf thuis ook kan maken. Ook haas en eend zijn op dit moment tijdelijk verkrijgbaar.

 

De proeverij is tot 15.00 uur, daarna zijn we te vinden zijn op de Winter/Kerstfair in Westmaas (OBS de Vlashoek). Deze fair duurt tot 20.00 uur. Hier zullen we met heerlijke honingsoorten, honingproducten en andere producten staan,die natuurlijk ook te proeven zijn. Daarnaast hebben we verschillende leuke (kerst)pakketten en cadeautjes.

Graag tot ziens op de 10e december op de Oudendijk 47 te Strijen en/of op de Winter/Kerstfair in Westmaas.

www.totalisnaturales.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.