Wijkverpleging van Zorgwaard in landelijke top 10

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Zorgwaard

Dinsdagmiddag 6 december is tijdens het online evenement van ZorgkaartNederland officieel bekend gemaakt, dat Zorgwaard behoort tot de 10 best gewaardeerde organisaties binnen de wijkverpleging van Nederland. Een geweldige prestatie!

Terechte waardering

Nico de Pijper, bestuurder van Zorgwaard is dan ook erg trots op alle medewerkers. “Veel respect voor onze medewerkers, die deze terechte waardering krijgen ondanks dat het soms anders moet als dat we gewend waren. Natuurlijk wil ik ook onze cliënten bedanken voor het vertrouwen in Zorgwaard.”

De ZorgKaartNederland top 2022

ZorgkaartNederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wekelijks delen duizenden mensen op deze website hun ervaring met de zorg. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2022 is uitgerekend welke organisaties er in deze periode het best gewaardeerd werden. Van de vele kanshebbers heeft Zorgwaard een plek in de Top 10 ZorgkaartNederland weten te bemachtigen.

De uitkomst per categorie is te vinden op www.ZorgkaartNederland.nl

Zorgwaard feliciteert alle andere zorgorganisaties met een plek in de top tien. Samen maken we de zorg iedere dag beter!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren