Kerstconcert koor Inspiration in de Eendrachtskerk Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Gemeentekoor “ INSPIRATION”  onder leiding van Fred de Vries,  geeft  op  vrijdagavond  23 december 2022 aanstaande  haar jaarlijkse Kerstconcert  in de  Eendrachtskerk .  Aanvang   20.00 uur.  De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Dit jaar met medewerking van het Mannenensemble  “ Laudate”  onder leiding van Adri Poortvliet , die als gasten zullen optreden op dit concert.  Het koor wordt op de piano begeleid  door Arnoud  Hobbel  en  op het orgel speelt Adri Poortvliet. Renate Hooijer  zal het koor begeleiden op dwarsfluit en speelt ook enkele solostukken .

Dit jaar is gekozen voor een traditioneel  programma met bekende  oude en nieuwe kerstliederen.  Natuurlijk is er dit jaar ook weer veel ruimte gelaten  voor de samenzang van bekende Kerstliederen.  De toegang tot het concert is gratis. Bij de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de kosten.  

DIT CONCERT WAS EERDER GEPLAND OP ZONDAGAVOND  18 DECEMBER , MAAR MOEST  TOEN  VANWEGE  HET SLECHTE WEER WORDEN  GEANULEERD.   

Voor verdere   info  kunt U bellen :  0643125634. (J. van Oudheusden)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren