Benefietconcert voor de Voedselbank Hoeksche Waard in De Open Hof

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Muziekduo De Verbinders geeft op 10 februari a.s. om 20.00 uur een benefietconcert in de huiskamer van De Open Hof. De gehele opbrengst is bestemd voor de Voedselbank Hoeksche Waard. Iedereen is van harte welkom!


Akoestisch muziekduo de Verbinders bestaat uit het echtpaar Erik en Mariëtte Wijma uit Oud-Beijerland. Ze spelen een mix van covers van de jaren 70 tot nu, van Bruno Mars tot Elvis, van Queen tot de Red Hot Chili Peppers, van Krezip tot Bob Marley. Er is voor iedereen een bekende tune te horen.

Op vrijdagavond 10 februari maken ze er een feestje van in de huiskamer van De Open Hof in Oud-Beijerland. Onder het genot van een drankje kan iedereen genieten en heerlijk luisteren of misschien zelfs wel een dansje wagen.

Het concert begint om 20.00 uur. De entree is € 10,– euro. Kaartjes kunnen aan de zaal worden gekocht via contante betaling of via een Tikkie. De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar de Voedselbank.
Iedereen is van harte welkom.

Meer informatie over dit muziekduo is te vinden op www.deverbindersmuziekduo.nl

Datum: vrijdag 10 februari 2023
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: huiskamer van De Open Hof, W. van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page