Gezellige pizzasessie bij de Bibliotheek Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Hoeksche Waard – Praten en pizza! Een leukere combinatie is er bijna niet. Op 9 en 23 februari kan iedereen tussen de 13 en 21 jaar langskomen voor een gezellige pizzasessie bij de Bibliotheek Hoeksche Waard. Tijdens het eten van de Italiaanse specialiteit gaan de jongeren met elkaar in gesprek over onderwerpen, activiteiten en andere ideeën die zij graag terugzien bij de bibliotheek.

Brainstormen, plannen bedenken en meedenken over de uitvoering, tijdens deze avond komen ideeën tot leven! Denk hierbij aan activiteiten en workshops voor het MaakLokaal of ideeën voor de collectie of een evenement. De bedoeling is dat er aan het eind van de avond een lijst is met concrete activiteiten die goed aansluiten bij de wensen van de jongeren op het eiland. De Bibliotheek Hoeksche Waard is er voor iedere bewoner en heeft veel te bieden voor inwoners van de Hoeksche Waard. Jongeren vinden nog niet altijd de weg naar de bibliotheek en het aanbod. Juist daarom wordt deze gezellige en inspirerende avond voor hen georganiseerd.

Als er interesse is vanuit de jongeren kunnen ze ook in het vervolgtraject betrokken blijven en kunnen ze structureel meedenken om een aansprekend bibliotheekprogramma voor de jongeren samen te stellen.

Er zijn twee sessies op verschillende locaties: op 9 februari in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal) en op 23 februari in Bibliotheek Numansdorp (Campus), beiden van 17 tot 19 uur. Vooraf aanmelden via www.debhw.nl/agenda of stuur een DM naar @bibliotheekhw. Je kunt ook samen met een groep vrienden meedoen. De sessies en de pizza is gratis voor iedereen tussen de 13 en 21 jaar!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren