Leuke verrassing rondom de Voorleesdagen voor de peuters van ’t Hummeltje en de leerlingen van ’t Kraaienest

0
148
Foto PR
Piershil – Vandaag zijn we op school gestart met een leuke verrassing rond de jaarlijkse Voorleesdagen. Zowel de peuters van ’t Hummeltje als de leerlingen van ’t Kraaienest hebben genoten van een poppenkastvoorstelling in het speellokaal rond het boek ‘Kikker is verliefd!’ 

Er is niet zomaar voor dit boek gekozen: Niet alleen is 2023 het jaar van ‘Kikker’, de Voorleesdagen onderstrepen het belang van dagelijks voorlezen aan kinderen. Naast het bevorderen van leesplezier, helpt het bij de ontwikkeling van taalgevoel en uitbreiding van de woordenschat. Door veel voor te lezen aan kinderen wordt de interesse in geschreven taal gewekt en bereiden we de kinderen voor op het toekomstig leren lezen. Dit vertaalt zich uiteindelijk in betere leerprestaties op school!
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.