Stichting de Wielewaal Hoeksche Waard ontvangt gift van 1200 euro

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Bram de Jong van de Wielewaal nam de donatie in ontvangst - Foto La Plus Belle

Numansdorp – Jaarlijks organiseert Schoonheidssalon La Plus Belle uit Numansdorp een kerstactie waarbij de opbrengst aan een Goed doel wordt geschonken. In november en december 2022 werd het project de Wielewaal als goed doel bestempeld.

Op woensdag 18 januari 2023 mochten de voorzitter van de Stichting de Wielewaal Hoeksche Waard, Bram de Jong, en Don Kloosterman, contactpersoon voor de Wielewaal Numansdorp, de opbrengst van de actie in ontvangst nemen uit handen van de eigenaresses van La Plus Belle. Deze keer geen cheque, maar symbolisch een autootje gevuld met bankbiljetten ter waarde van 1.200 euro. De Stichting waardeert deze geweldige gift ten zeerste en bedankt de eigenaresses, medewerkers en klanten van La Plus Belle die dit mede mogelijk hebben gemaakt.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page