Start unieke MBO opleiding onderwijsassistent en gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De onderwijs- en kinderopvangpartners in de Hoeksche Waard hebben de handen ineen geslagen en gaan in het volgende schooljaar starten met een unieke MBO opleiding in de Hoeksche Waard. In samenwerking met het Da Vinci college start een gecombineerde en hybride opleiding voor onderwijsassistent en gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

De opleiding is voltijds maar al in het eerste jaar lopen de studenten stage in bij een basisschool, middelbare en/of kinderopvang in de Hoeksche Waard. Ook werken zij gezamenlijk aan praktijkprojecten. De begeleiding van deze projecten gebeurt door de organisaties in de Hoeksche Waard. Na het eerste jaar hebben de studenten de mogelijkheid om zich te specialiseren voor het onderwijs of de kinderopvang. Maar dubbel diplomeren is ook mogelijk!

Meer weten of aanmelden? Kom naar de open dag van het Da Vinci College op 27 januari van 15:00 tot 20:00 uur of kijk op   https://www.davinci.nl/

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren