Zaterdag 4 februari A.V. Spirit Tunnelloop

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto AV Spirit

Zaterdag 4 februari organiseert A.V. Spirit de jaarlijkse terugkerende Tunnelloop. Dé ideale training voor de NN Marathon Rotterdam. Ren individueel 5, 10 of 25 km of wandel 5 of 10 km. Liever samen meedoen? Loop of wandel dan met één of meerdere team(s) de Businessloop.


Goede training voor de Marathon van Rotterdam
De Tunnelloop ligt in schema van de Marathon van Rotterdam. De perfecte gelegenheid om nog één keer goed te trainen en het gevoel van een marathon te voelen, voordat het echt zover is!

Een stukje ontspanning of teambuilding
Of je nu in training bent voor de Marathon, lekker wilt hardlopen of wilt wandelen met vrienden of collega’s, de Nemesys Tunnelloop is er voor iedereen. Het is puur genieten in het prachtige Hoeksche Waardse landschap!

Ander parcours

Ivm  afsluiting en werkzaamheden in de Heinenoord tunnel  kunnen we dit jaar geen gebruik maken van de 2etunnelbuis.

In overleg met de gemeente en Rijkswaterstaat  hebben we het parcours aan gepast langs het Jack Dawson Green Monument  en door een mooi klein stukje natuurgebied langs de Oude Maas. Hierdoor is het parcours wel sneller geworden.

Voor-inschrijven kan tot 3 feb 12:00 uur via www.nemesystunnelloop.nl . Het beloofd gezellig druk te worden


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.