LEGO-auto programmeren in de bibliotheek Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto BHW

Oud-Beijerland – Op woensdag 22 februari vindt een grote battle van robots plaats! Kom in het MaakLokaal een LEGO-auto programmeren. Daarna wordt er een sumo-wedstrijd gehouden wie de beste auto heeft gemaakt. Zorg ervoor dat jouw auto als laatste uit de ring wordt geduwd en win een medaille!

Een nieuwe uitdaging wacht voor liefhebbers van LEGO en programmeren. Wie kan de sterkste auto maken? Wie kan deze het beste programmeren? En wie wordt de winnaar van deze wedstrijd en krijgt een medaille?!

Wat de toekomst brengt weet niemand maar dat er robots ingezet zullen gaan worden dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke activiteit georganiseerd. De LEGO Spike sets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica.

Noteer gauw deze datum woensdag 22 februari, inloop vanaf 14:30 uur. De leeftijd voor deze activiteit is 10 tot 16 jaar. Kosten voor deelnemer (jeugd) is € 4,25 met biebpas, € 5,00 zonder biebpas en € 3,50 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.