Gratis Honingproeverij “Sweet Honey” bij Imkerij TotalisNaturales in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zoetigheid is iets wat je met mate moet nuttigen, dat weten we allemaal. Maar met Valentijn mag je best eens iemand verwennen. Als je dit doet, doe het dan goed: met honing of mede van de imker.

Op 11 februari opent Imkerij TotalisNaturales wederom gedurende de hele dag haar deuren voor een gratis honing- en mede proeverij “Sweet Honey”. In ons dijkwinkeltje hebben we verschillende soorten honing en mede met een specifiekesmaak en een eigen karakter. Nu krijg je de gelegenheid om deze verschillende soorten honing en mede te proeven en uitleg te krijgen over de verschillende soorten en smaken. Laat je meenemen op een smaakavontuur en misschien vind je iets bijzonders voor jouw Valentijn. Als extra verrassing hebben we op die dag ook prachtige bloemen te koop, kwalitatief hoogwaardige lelies, die, weten we uit eigen ervaring, erg lang staan waardoor je extra kunt genieten van de bloemen. Deze bloemen komen van de teler zonder dat er een bloemenveiling tussen zit, dus vers uit de kas, direct in de vaas en dat ook nog eens voor een schappelijke prijs.

Je bent dus van harte welkom op 11 februari tussen 11.00 uur en 16.00 uur voor de gratis honing- en mede proeverij “SweetHoney” bij Imkerij TotalisNaturales.

Oudendijk 47, 3291LM te Strijen

www.totalisnaturales.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.