Marco Heemskerk nieuwe directeur SVHW

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Twitter

Oud CDA raadslid Marco Heemskerk uit Numansdorp is op 1 maart als directeur van SVHW gestart. Hij volgt daarmee Robin Heij op die sinds maart 2022 wethouder is in de Gemeente Hoeksche Waard. “De afgelopen jaren is SVHW hard bezig om de buitenwereld binnen te halen en de dienstverlening te verbeteren. Die ingeslagen weg wil ik graag voortzetten,” aldus Marco Heemskerk.


Als geboren en getogen Hoeksche Waarder kent Heemskerk de regio goed. Doordat hij tijdelijk in Voorburg en Pijnacker gewoond heeft, is hij ook bekend met dat deel van het werkgebied van SVHW. Bovendien is hij acht jaar politiek actief geweest in de provincie Zuid-Holland.

“Met mijn kennis en ervaring wil ik SVHW ondersteunen bij de realisatie van haar doelen en haar ontwikkeling,” vertelt Marco. “Ik zie mezelf daarbij graag als een verbinder: tussen de organisatie, de deelnemende gemeenten/waterschap en hun inwoners en de sector. Want in de steeds complexer wordende omgeving van wetgeving en ict kunnen we het niet alleen.”

De directeur van SVHW is eindverantwoordelijk voor de organisatie en belast met de dagelijkse leiding en de inhoudelijke kwaliteit van de bestuurlijke voorstellen. Hij legt verantwoording af aan het Dagelijks- en Algemeen bestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren