Laatste Fanclubdag Clown Jopie & Tante Angelique “Een Huis vol visite”

Redactie Hoeksch Nieuws
7 Min Read
Jopie en zijn tante Angelique - Foto RTV Rijnmond

Klaaswaal – Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 25e fanclubdag vieren met de show “Een huis vol visite”. Op zaterdag 1 april is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in evenementenlocatie De Schuur in Klaaswaal. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis.  Vanaf 15:00 uur barst het feest los in De Schuur. Het zal tevens de laatste Fanclubdag zijn van het bekende kinderduo. Na 25 jaar valt het doek voor de Fanclubdag.

De show “Een huis vol visite” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo  heeft heel veel vriendjes uitgenodigd in hun huisstudio van Fan TV (hun eigen serie op YouTube). Clown Jopie & Tante Angelique hebben  uitnodigingen verstuurd naar Buurman & Buurman, Bert & Ernie, Bobbo en Krabbel, De Knuffels en Piet de Kanariepiet. Natuurlijk wil je alles vrolijk versieren als je zoveel visite verwacht. Alleen met een “kiwi” als Jopie gaat dit natuurlijk niet altijd goed. Tante Angelique hoort de bel gaan en ja hoor Buurman & Buurman komen helpen. Tante Angelique heeft haar handen vol aan Jopie en de klussende Buurmannen. De twee bekende TV helden zingen samen met Clown Jopie & Tante Angelique “Hé, hé gefeliciteerd”.

De deurbel blijft maar gaan bij Clown Jopie & Tante Angelique en de een na de ander bekende TV Held staat voor de deur. Natuurlijk heeft Jopie zijn grappen en grollen nog niet verleert, zo haalt hij een grap uit met tante Angelique. Deze grap zal zeker een golf van schaterlachen door de zaal laten gaan. Piet de Kanarie Piet vliegt ook zeker nog even langs in de studio van Fan TV.

Spanning en Feest in de TV studio van Kinderduo

Dan wordt het ook nog spannend in de studio van Fan TV, want Bobo en Tjerk hebben een doos meegenomen waar allerlei magische dingen uitkomen. Willen ze gaan toveren? Clown Jopie & Tante Angelique hebben wel een oplossing. Misschien dat hun bekende toverlied hierbij kan helpen.  Kunnen de twee kindervrienden dan toch toveren?

Onze groene vriend zit met de handen in  z’n haar: “Wat nu, wat nu, wat nu?” Jopie loopt heen en weer en  vliegt van links naar rechts en is echt in paniek: “Wat nu, wat nu, wat nu ? Gelukkig bekijkt Tante Angelique het allemaal iets rustiger: “Jopie, we vragen gewoon aan de kinderen of ze ons willen helpen? Jopie vindt het een fantastisch idee. Dol enthousiast gaat hij beginnen. Tante Angelique heeft  erg veel moeite om Jopie op de juiste manier te assisteren. Soms lukt dit niet helemaal en heeft Jopie zijn “oplossing” al toegepast, zullen Clown Jopie & Tante Angelique alles op tijd af krijgen voor de deurbel weer gaat?

De show zit vol met vrolijke en gezellige muziek. Clown Jopie en Tante Angelique zingen ook nummers  van hun CD album “25 jaar Feest”. Natuurlijk ontbreken de echte Jopie hits zoals: “Hij is een kiwi”, “Ik wil een pannenkoek” en “Uitjes” niet. De Knuffels zullen ook zeker hun muzikale steentje bijdragen. Natuurlijk zullen Bert & Ernie, Buurman & Buurman, Bobo & Tjerk en de Knuffels ook hun beste muzikale beentje voorzetten.                                                                                           
Groot, klein, jong of oud, niemand zal stil kunnen blijven zitten. Ons fruitige en vrolijke duo geeft één grote komische en muzikale show.                                                                                                      Vele kinderen, mama’s, papa’s, opa’s en oma’s uit heel Nederland zullen de fanclubdag weer bezoeken. Natuurlijk is iedereen weer  van harte welkom bij deze spannende lachshow.

Waarom is het de laatste Fanclubdag?

Waarom hebben Clown Jopie & Tante Angelique besloten om na 25 jaar te stoppen met de Fanclubdag? De alter ego’s van Clown Jopie & Tante Angelique (Jeroen van den Berg en Angelique Wessels) hebben het gewoon te druk gekregen met allerlei andere projecten. Zo is Jeroen de vaste presentator van de Grote Klus Show met Buurman & Buurman. Tevens presenteert hij de zeer succesvolle winkelcentrum actie “Wij Pinnen voor u” waarvan de video’s op YouTube al meer dan 11 miljoen keer zijn bekeken. Angelique heeft het ook te druk gekregen met allerlei andere projecten. Zijn Clown  Jopie & Tante Angelique dan verloren voor podia in Nederland? Nee hoor, Clown Jopie zal bij sommige evenementen solo optreden, nou ja niet helemaal solo hij neemt zijn  vriendje Piet de Kanarie Piet mee. Tijdens de Sinterklaasperiode zal het duo zeker weer samen op het podium staan en bij hele speciale gebeurtenissen.

Clown Jopie  & Tante Angelique willen van hun jaarlijks Fanclubdag een feest maken als nooit tevoren. Ze gooien alle lachremmen los.

Natuurlijk willen jullie dit spannende muzikale lach spektakel niet missen. Ga daarom snel naar één van de voorverkoopadressen voor je Fanclubdag ticket of bestel ze via http://www.clownjopieshop.nl

In de voorverkoop betaal je slechts € 12,50 per ticket op de fanclubdag zelf betaal je € 14,95 per ticket.

De show begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur mag je naar binnen.
De Fanclubdag show is meestal erg snel uitverkocht, dus wacht niet te lang meer….

Kijk voor meer informatie op www.clownjopie.nl/fanclubdag of bel naar de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclublijn: 0186-609289.

Ook op Facebook: www.facebook.com/clownjopie kan je het allerlaatste nieuws volgen.

Voorverkoopadressen

  • Oud-Beijerland : Tabak & Gifts De Man
  • Heinenoord:       JB Productions en Primera Blaaksedijk
  • Puttershoek :      Boekhandel Leuk! Bij Arie 
  • Internet:             https://clownjopieshop.nl/product/tickets-fanclubdag-een-huis-vol-visite/

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren