Lente bij de de Boer in de Hoeksche Waard op 2e Paasdag maandag 10 april

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Altijd al een kijkje willen nemen bij de boer?  Dat kan op tweede Paasdag, maandag 10 april! Dan zetten 7 agrarische bedrijven uit de Hoeksche Waard hun deuren open voor het publiek.

 Deze agrarische bedrijven zetten hun deuren open:

 

  • Loon-& Grondverzetbedrijf A.P. Klootwijk B.V (Noord-Kavelsedijk 12 in Strijen): je ziet er diverse soorten landbouwmachines, van poten en zaaien tot oogsten. Op het erf is drinken te verkrijgen en er is een snackwagen
  • Familie Niemansverdriet (Buitendijk 44 in Strijensas): akkerbouwbedrijf met schapen en lammetjes. Voor de kinderen zijn er spelletjes te doen.
  • Familie Oudijk (Land van Esseweg 4 A in Strijen): melkveebedrijf met koeien, paarden, geiten en schapen met lammetjes. Op het erf staan imkers, HW runners met broodjes hamburger en is er drinken te verkrijgen
  • Landgoed Maria Hoeve B.V (Weelsedijk 61 in Strijen): doe mee aan de speurtocht door de notenlaan/boomgaard. Er is een springkussen, drinken op het terras en een boerderij- en delicatessen winkel
  • Hoeksche Zuivel (Zwanegatsedijk 1A in Maasdam): melkveehouderij met eigen zuivelverwerking. Hier is van alles te doen op het erf en in de stal: boeren zeskampspellen, wist-je-datjes in de stal, verkoop uit de winkel van lokale producten zoals ijs, broodjes knakworst en drinken
  • Familie Van Wetten (Nieuw-Piershilseweg 4a in Piershil): fruitteeltbedrijf. Hier kun je in de boomgaard kijken en zien wat er voor nodig is om een appel en peer te laten groeien. Ook is er verkoop van appels, peren en sap Let op: open vanaf 11.30 uur.
  • Familie JK Zevenbergen (Buitenom 7 in Piershil): melkveehouderij en boerderijwinkel. Maak een rondje door de stal en aai de koeien en kalfjes. Hier zijn ook schapen en lammetjes te zien Let op: open vanaf 11.30 uur.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren