Voetbaltoernooi op 12 april voor mensen met en zonder licht verstandelijke beperking

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op woensdagavond 12 april 2023 wordt in sporthal de Boogerd in Oud-Beijerland een voetbaltoernooi georganiseerd voor mensen met en zonder licht verstandelijke beperking. 

Iris van Eck (25), organisator van het toernooi, vertelt:“Ik wil graag mooie herinneringen creëren voor deze doelgroep. Op 4 januari 2023 heb ik een try-out voetbaltoernooi georganiseerd. Dit was een succes! Ik kijk dan ook uit naar woensdagavond 12 april. Dit belooft een feest te worden! Er zal een DJ aanwezig zijn en daarnaast bekende voetballers. Het gaat er niet om of je wel of geen voetbalskills hebt. Plezier staat deze avond voorop! Door het organiseren van activiteiten voor mensen met en zonder licht verstandelijke beperking, hoop ik ruimte voor ontmoeting te bieden.” De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Cruijff.

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan via telefoonnummer (06) 45 46 72 57! 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.