Felicitaties voor diamanten echtpaar Versendaal-Gardenier uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar Versendaal-Gardenier samen met wethouder Harry van Waveren - Foto Casper Streefkerk

Op 16 mei waren meneer J. Versendaal (89) en mevrouw T. Versendaal-Gardenier (83) 60 jaar getrouwd. Wethouder Harry van Waveren feliciteerde ze vanmiddag namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid had hij een mooi boeket bloemen meegenomen.

Jasper en Teunie hebben elkaar leren kennen bij een vriendin thuis. Meneer komt uit Nieuw-Beijerland en mevrouw uit Piershil. Zij wonen sinds 26 jaar in Oud-Beijerland. Zij hebben een dochter en een zoon, en 4 kleinkinderen.

Meneer heeft tot aan zijn pensioen gewerkt bij Vopak. Mevrouw deed het huishouden (dit kwam ook door de onregelmatige werktijden van meneer). Tot de coronatijd is zij vrijwilliger geweest bij Gravin en Zoomhoek (nu Rembrandt).

Allebei houden ze van puzzelen en wandelen. Mevrouw vindt het ook fijn om te tuinieren. Zo nu en dan zit zij achter de naaimachine om kleding te naaien.

Hun geheim van een goed huwelijk: “Elkaar nemen zoals je bent.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren