Hoeksche Helden Senior krijgt 2e editie!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

 Op donderdag 15 juni wordt voor het tweede jaar de Hoeksche Helden Senior georganiseerd. Senioren van 60+ kunnen zich gratis aanmelden voor deze activiteit in sportcentrum de Boogerd. Er worden verschillende sporten aangeboden door verschillende sportaanbieders. 

De organisatie is in handen van verschillende partijen, namelijk Zorgwaard, Alerimus, MED Boxing, Actief College, Bres Accommodaties en Hoeksche Waard Actief. Samen willen zij senioren stimuleren om te blijven of te gaan sporten, maar hen ook in contact brengen met anderen. 

Op het programma staat o.a. boksen, volleybal, dans, yoga en zwemmen, waarbij zwemmen optioneel is. De lunch is inbegrepen. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur. Daarna is er nog de mogelijkheid om tot 14.00 uur te zwemmen. 

Naast sportaanbieders zijn er leerlingen van het Actief College betrokken, zij ondersteunen het de sportaanbieders en de senioren. 

Meer informatie is te vinden op www.hoekschewaardactief.nl. Opgeven voor deze activiteit kan via [email protected]. Ook ligt er een inschrijflijst bij de balie van sportcentrum de Boogerd (hortensiastraat 5, Oud-Beijerland) 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren