Koppeltijdrit Hoeksche Waard op zondag 4 juni 2023.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK – Op zondag 4 juni organiseert ren- en toerfietsvereniging De Hoekse Renners uit Puttershoek de Koppeltijdrit Hoeksche Waard.
De start is om 10.00 uur in de Gorzenweg te Heinenoord ter hoogte van de Witte Boerderij.

Bij deze koppeltijdrit rijden twee wielrenners ( de deelnemer die rijdt met de tijdregistratie en haar/zijn gangmaker) als koppel samen een tijdrit van drie rondes van 6,7 kilometer over een verkeersluw parcours over de openbare weg.  Als de in totaal ruim 20 kilometer net wat teveel is, dan is er ook een mogelijkheid om in te schrijven voor 1 ronde van 6,7km. Wat deze koppeltijdrit uniek maakt is dat er ook koppels van een handbiker samen met wielrenner als gangmaker welkom zijn.

De koppeltijdrit is een uitdagende manier om samen te fietsen en elkaar te motiveren. Samen met een partner wordt er gestreden tegen de klok en tegen andere koppels.
De koppeltijdrit is geschikt voor jong en oud, recreatief of prestatiegericht. Afhankelijk van de leeftijd is er in een tijdcompensatie (bonificatie) voorzien voor de jongere en oudere deelnemers die rijden met de tijdregistratie.

Inschrijven is mogelijk tot en met 2 juni en kost 15,00 euro per koppel. De deelname is beperkt tot 75 koppels en iedere deelnemer ontvangt sowieso een aandenken.

Meer informatie over de Koppeltijdrit Hoeksche Waard kunt u vinden op de website van De Hoekse Renners: www.dehoekserenners.nl, of direct via www.koppeltijdrithw.nl.
Via de link op deze website kunnen de deelnemers zich ook eenvoudig inschrijven.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren