Praktijkdag voor jonge bestuurders op zaterdag 10 juni in Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zaterdag 10 juni is er een spannende en leerzame praktijkdag voor jonge autorijders in de leeftijd tot en met 24 jaar, die hun rijbewijs bezitten en sindsdien al wat rijervaring hebben opgedaan. Deelname is helemaal gratis inclusief een lunch met lekkere broodjes. Er kunnen maximaal 36 jonge autorijders meedoen. Meld je dus snel aan!

Wat doen we op de praktijkdag?

Op deze leerzame dag zit je zélf achter het stuur en je neemt deel met jouw eigen auto. Ben je nieuwsgierig naar het gevarieerde programma? Check dan de website van het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid. Alles bij elkaar wordt het een veelzijdig en leerzaam dagprogramma met autorijden, remproeven, noodstops, discussiëren, ervaringen uitwisselen en jezelf en elkaar beoordelen.

Waar en wanneer?

De praktijkdag vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023, van 8.00 tot ongeveer 16.00 uur. De cursus is op het terrein van de RAD BV aan de Smidsweg 20a in Westmaas. Let op! Er kunnen maximaal 36 personen deelnemen. Twijfel niet en meld je dus snel aan, want vol is vol! Aanmelden kan via [email protected] of op telefoonnummer 0342 – 42 43 57.

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 14 0186. Wij helpen je graag!

Onlangs was er ook een praktijkdag in Oud-Beijerland de redactie van Hoeksche Waard Nieuws nam een kijkje


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.