Tennisvereniging Klaaswaal pakt uit in juni.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Dit jaar bestaat Tennisvereniging Klaaswaal 50 jaar. Om dit jubileumjaar extra aandacht te geven, zijn er in juni meerdere activiteiten.

Zo beginnen we met het open toernooi van 3 tot en met 11 juni. Naast het tennistoernooi is er dit jaar ook een padeltoernooi en voor beide toernooien zijn er al veel inschrijvingen dus ook voldoende mooie en leuke wedstrijden. Maar een jubileum kan  niet zonder extra activiteiten en daarom is er op vrijdag 9 juni een feestavond met zanger en wordt zondag afgesloten met een bbq. Hiermee is het voor juni nog niet klaar want vrijdag 30 juni start om 16:00 een 50-uur challenge waarbij non-stop de bal moet blijven rollen tot zondag 2 juli 18:00. Hiervoor zijn meerdere speelblokken waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Ook dit weekend zullen er naast het tennis veel activiteiten zijn op het tennispark.

Daarbij wil tennisvereniging Klaaswaal deze activiteiten ook gebruiken om een goed doel te sponsoren. Er is daarbij gekozen voor de Esther Vergeer Foundation. Een deel van de opbrengsten van de activiteiten wordt daarbij geschonken aan deze Foundation. Om hier extra aandacht voor te vragen, zal tijdens de 50-uur challenge ook een rolstoeltennis clinic gegeven worden. Dus naast de mooie wedstrijden zijn er ook voldoende andere redenen om gezellig Tennisvereniging Klaaswaal tijdens deze twee evenementen te bezoeken en zo bij te dragen aan de gezelligheid en het goede doel. Wij kijken uit naar ieder zijn deelname en/of bezoek aan ons park.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren