Vrijdag 2 juni: 24-uurs Muziekmarathon van muziekvereniging Crescendo in samenwerking met Stichting Droomhuis Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op vrijdag 2 juni is het eindelijk zover: De 24-uurs Muziekmarathon van muziekvereniging Crescendo in samenwerking met Stichting Droomhuis Hoeksche Waard. 

De muzikanten van Crescendo zetten tijdens deze marathon, en in de aanloop hier naartoe, alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen. De helft van de opbrengst van deze marathon gaat naar Stichting Droomhuis Hoeksche Waard en de andere helft wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten. Stichting Droomhuis is een kleinschalig wooninitiatief voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij willen een woongroep realiseren waar de jongeren, onder begeleiding, samen kunnen wonen. Dit is een doel waar Crescendo zich met hart en ziel voor inzet. 

Tijdens de marathon zal het gebouw aan de Leeuw 8a Zuid-Beijerland  24 uur geopend zijn voor publiek. Loop dus vooral even gezellig binnen! Het laatste uur, op zaterdag 3 juni vanaf 18:00, zal Crescendo een afsluitend concert geven.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page