Geslaagd optreden Shanykoor de Hoeksche Waard op de Heenvlietse Paardenmarkt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Foto: Joop Korte Kaas

De bekende Heenvlietse Paardenmarkt is door de jaren heen steeds groter gegroeid. In mei 1966 werden er nog slechts tien paarden op de markt gebracht en de kermis bestond toen uit maar vijf attracties. Dankzij de inzet van vrijwilligers is een oude traditie nieuw leven ingeblazen en trekt het huidige driedaagse mega-evenement vele duizenden bezoekers van heinde en verre. Een beetje van verre – uit de mooie Hoeksche Waard – kwam het Shantykoor De Hoeksche Waard om met nog twee koren het publiek te vermaken.

Er werd beurtelings opgetreden door de koren ‘3xNiks’, ‘Shantykoor Rotterdam’ en ‘last but not least’ door het ‘Shantykoor De Hoeksche Waard’. Het Hoeksche Waardse koor en orkest stonden deze keer onder leiding van Anny van Wanrooy. U weet wel, de grote zus van Paula. Het ging haar prima af. Tijdens het optreden werd zelfs de polonaise gelopen. Muziek maakt blij.  

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren