SSS neemt eerste horde nacompetitie

1 Min Read
Foto SSS Klaaswaal

De eerste wedstrijd in de nacompetitie leverde SSS een 3-1 winst op tegen sv BLC uit Den Bosch.

In het sportieve duel tussen beide 3e klassers bleek SSS over 90 minuten de betere van de twee en ging terecht als winnaar van het veld.Na aan half uur spelen bracht Nick Rorijs de stand op 1-0 door een voorzet van de immer actieve Joshua Nagelhout op prachtige wijze achter de sluitpost van BLC te koppen.

Na rust kwam BLC een aantal keren voor SSS keeper Cas Abbas maar die weet de laatste weken van geen wijken en pareerde tot twee keer toe een inzet van de Bosschenaren. In minuut 70 van de 2e helft was het Dennis den Haan die het laatste zetje gaf op een gesmoord schot van Joshua Nagelhout en bracht de stand op 2-0. Nick Rorijs bracht in de 85e minuut de stand zelfs nog op 3-0 door een voorzet van Dennis den Haan binnen te tikken.Enkele minuten voor tijd bracht BLC de stand op 3-1. Niet veel later floot de leidsman voor het einde.

SSS kan zich nu gaan opmaken voor de reis naar Vlissingen waar het zaterdag zal aantreden tegen sv Walcheren.