Baby- en peuterochtend zoekt vrijwilligers voor in Goudswaard, Nieuw-Beijerland en Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

In Goudswaard, Nieuw-Beijerland en Piershil start binnenkort een ontmoetingsplek voor ouders, verzorgers, grootouders met jonge kinderen. Hiervoor zoekt men nieuwe vrijwilligers. Op deze ochtenden kunnen mensen elkaar ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen van 0-4 jaar met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving. De ochtenden starten in de peuterspeelzalen en vinden eens in de veertien dagen plaats.

De vrijwilligers schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers. Zij heten de bezoekers welkome en maken een praatje. Ook organiseren zij soms een leuke, korte activiteit voor de kinderen of de volwassenen. De vrijwilligers krijgen goede begeleiding bij het voorbereiden en uitvoeren van deze ochtenden.

Voor meer informatie (als bezoeker of vrijwilliger) kan men vrijblijvend contact opnemen met Arianne Vermeulen, 06 33 189 166, [email protected] of kijk op www.oudershw.nl voor meer ontmoetingsplekken


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren